Klaar voor de toekomst!

30 jaar geleden begonnen Joop Tieleman en Chris Jongbloed aan het avontuur wat Schilders- en afwerkingsbedrijf Goeree B.V. heette. 10 jaar later trad Gerben Tieleman toe tot de directie. Hij vertelt over zijn toekomstvisie voor het schildersbedrijf:

“Daar de werkzaamheden vroeger een mix waren van vooral nieuwbouw met een kleiner deel onderhoudswerk, voeren wij sinds een aantal jaar voornamelijk onderhoudswerk uit. Wij streven ernaar om nu en in de toekomst voor zowel zakelijk als particulier klaar te staat voor alle vragen en problemen op het gebied van onderhoudsschilderwerk, behangwerk en beglazing.

Dankzij de vernieuwde verven die geproduceerd worden, is het daarnaast mogelijk om niet alleen in de zomer maar ook in de winter onderhoud te plegen. Dit zorgt ervoor dat wij meer klanten sneller kunnen helpen, omdat wij het hele jaar rond onderhoud aan binnen- en buitenwerk kunnen uitvoeren.

Uiteraard was ons bedrijf nooit zo geworden zonder de klanten, sommige al zo’n 25 jaar. We willen onze klanten daarom enorm bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen in de afgelopen 30 jaar en hopen op een mooie en kleurrijke voortzetting van de samenwerking!”

Feestelijke groet,
Gerben Tieleman

Wij bestaan op 29 juni 2022 30 jaar. Viert u het met ons mee?

  Jubileum actie – 30% korting op binnenwerk
  Wie jarig is trakteert en bij 30 jaar schilderwerk hoort wat ons betreft 30% korting! Maak daarom uw afspraak voor uw binnen schilderwerk voor 1 september 2022 en ontvang 30% korting op de materiaalkosten.

  Voorwaarden
  • Deze actie geldt alleen voor binnenwerk
  • Maak uw afspraak voor 1 september 2022*

  *Het schilderwerk hoeft niet plaats te vinden binnen deze periode.

  Benieuwd naar wat wij

  voor u kunnen betekenen?

  Offerte aanvragen