Op het gebied van spuitwerk voeren wij verschillende werkzaamheden ten behoeve van de afwerking van wanden en plafonds. U kunt bij ons terecht voor: 

 • Spack spuitwerk
  Bent u op zoek naar een betaalbare wandafwerking? Dan is spack spuitwerk een interessante optie. Spack spuitwerk wordt vooral toegepast voor de afwerking van plafonds in nieuwe panden en aanbouwen en verbouwingen.  De standaardkleur is wit, echter zijn tegen een meerprijs ook een aantal andere kleuren verkrijgbaar.
 • Sigmultospuitwerk
  Deze meerkleurenmuurverf wordt met name als wandafwerking gebruikt. De verf wordt in de vorm van balletjes onder hoge druk op de wand aangebracht. De balletjes spatten op de muur uiteen waardoor een egale massa ontstaat met een wild effect.
 • Muurverf spuitwerk
  Dit is de ideale manier voor het aanbrengen van muurverf op wanden en plafonds die veel wordt gebruikt in woningen en kantooruimtes. Uw voordeel: er hoeft weinig voor afgedekt te worden.
 • Lak spuitwerk
  Wilt u uw meubels of keukenfront laten afwerken in een 'nieuwe' egale kleur? Lak spuitwerk zorgt voor een compleet egale afwerking van uw tafel, stoelen of keukenkastjes. Van kwaststrepen of een sinaasappeleffect van een roller zullen absoluut niet te zien zijn. Dit spuitwerk voeren wij alleen op kleine schaal uit, dus als u een alleen een deur of kast heeft, dan kunnen wij dit perfect in de door u gewenste kleur spuiten.

Klik hier om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.