Onze laatste projecten

 • Openbare Basisschool D'n Tuun - Middelharnis

  OBS D'n Tuun maakt onderdeel uit van de stichting SOPOGO, waarvoor wij al de onderhoudswerkzaamheden van de scholen op Goeree Overflakkee verrichten. Bij D'n Tuun hebben wij de gevelbeglazing verwijderd en nieuwe gemonteerd volgens de actuele richtlijnen en normen. Aansluitend hebben wij de gevelkozijnen compleet geschilderd in frisse grijs- en groentinten. 

 • Openbare Basisschool De Westhoek - Ouddorp

  De Westhoek is tevens onderdeel van de stichting SOPOGO, waarvoor wij de onderhoudswerkzaamheden op alle openbare basisscholen op Goeree Overflakkee verrichten. Momenteel verzorgen wij het onderhoud en de beglazing van deze school.

 • Openbare Basisschool De Inktvis - Dirksland

  Deze openbare basisschool is onderdeel van de stichting SOPOGO. In opdracht van Timmerbedrijf J. van Huizen B.V. voeren wij de onderhoudswerkzaamheden uit op alle openbare bassischolen op Goeree Overflakkee die onder deze stichting vallen.

  Tijdens de bouw van De Inktvis hebben wij het schilderwerk voor onze rekening genomen. Een mooi object, ondermeer door de vele verschillende kleuren die zijn gebruikt in de afwerking. Momenteel voeren wij zowel binnen als buiten onderhoudswerkzaamheden uit voor deze school. 

 • Strandcafe de Zeester

   De buitenzijde van dit druk bezochte Strandcafe hebben we compleet geschilderd na het saneren van het houtrot.

  De terrasschermen waren op diverse plaatsen aangetast door houtrot wat we, na dat te hebben verwijderd d.m.v. fresen, gerepareerd met Sigma Flexidur ZK.

  Alle te schilderen onderdelen zoals Terrasschermen, houten deuren en kozijnen en de Trespa boeiboorden hebben we geschilderd met diverse typen verf van Jotun(Norway Coatings).

 • Hersteld Hervormde gemeente - Stellendam

  Afgelopen winter hebben wij het complete Schilderwerk en de wandafwerking aangebracht van deze nieuwe kerk voor de hersteld hervormde gemeente te Stellendam.

  De wandafwerking bestond uit Glasweefsel van Intervos met sauswerk met Sigma Superlatex uitgevoerd.

  Het complete schilderwerk binnen hebben wij uitgevoerd met Sikkens BL Rezisto.

  Voor het Buitenschilderwerk hebben wij voor de overstekken gekozen voor Jotun Demidekk vanwege de duurzaamheid die langer is dan de traditionele verven op oplosmiddelbasis.

  Het kozijnwerk hebben we geschilderd met Sikkens Rubbol Express High Gloss.