Onze laatste projecten

 • Verenigingsgebouw de Melishof te Melissant

  Verenigingsgebouw de Melishof te Melissant is een object in bezit van Gemeente Goeree Overflakkee. Wij hebben alle beglazing en ventilatieroosters van de gevel bij de hoofdingang vervangen voor Zonwerende HR++ beglazing met Buva Fitstream roosters. Verder hebben we alle lekke isolerende ruiten vervangen voor HR++ ruiten met gelaagde zijde(n) zodat het risico op doorvallen enorm is verkleind. 

  Al het Schilderwerk buiten hebben we uitgevoerd in een 2-laags systeem van Sigma Coatings en Jotun Demidekk Ultimate.

 • Strandcafe de Zeester

   De buitenzijde van dit druk bezochte Strandcafe hebben we compleet geschilderd na het saneren van het houtrot. De terrasschermen waren op diverse plaatsen aangetast door houtrot wat we, na dat te hebben verwijderd d.m.v. fresen, gerepareerd met Sigma Flexidur ZK. Alle te schilderen onderdelen zoals Terrasschermen, houten deuren en kozijnen en de Trespa boeiboorden hebben we geschilderd met diverse typen verf van Jotun(Norway Coatings).

 • Openbare Basisschool De Westhoek - Ouddorp

  De Westhoek is tevens onderdeel van de stichting OPOGO, waarvoor wij de onderhoudswerkzaamheden op alle openbare basisscholen op Goeree Overflakkee verrichten. Momenteel verzorgen wij het onderhoud en de beglazing van deze school.

 • Openbare Basisschool De Inktvis - Dirksland

  Deze openbare basisschool is onderdeel van de stichting OPOGO. In opdracht van de stichting voeren wij de onderhoudswerkzaamheden uit aan alle openbare bassischolen op Goeree Overflakkee die onder deze stichting vallen.

  Tijdens de bouw van De Inktvis hebben wij het schilderwerk voor onze rekening genomen. Een mooi object, ondermeer door de vele verschillende kleuren die zijn gebruikt in de afwerking. Momenteel voeren wij zowel binnen als buiten onderhoudswerkzaamheden uit voor deze school. 

 • Hersteld Hervormde gemeente - Stellendam

  Afgelopen winter hebben wij het complete Schilderwerk en de wandafwerking aangebracht van deze nieuwe kerk voor de hersteld hervormde gemeente te Stellendam.

  De wandafwerking bestond uit Glasweefsel van Intervos met sauswerk met Sigma Superlatex uitgevoerd.

  Het complete schilderwerk binnen hebben wij uitgevoerd met Sikkens BL Rezisto.

  Voor het Buitenschilderwerk hebben wij voor de overstekken gekozen voor Jotun Demidekk vanwege de duurzaamheid die langer is dan de traditionele verven op oplosmiddelbasis.

  Het kozijnwerk hebben we geschilderd met Sikkens Rubbol Express High Gloss.