Korting van de winterschilder

In de winterperiode ontvangen particulieren een speciale korting van € 25,00 per man per dag vanaf 3 mandagen werk. Uiteraard ontvangen ook bedrijven een korting in de winter.             Deze bedraagt ook € 25,00 per man per dag vanaf 3 mandagen werk.

De korting heeft betrekking op schilder- en spuitwerk, houtrotreparatie en wand- en plafondafwerking. Let op: de korting is niet van toepassing op beglazing en behang, maar wel op het behangwerk. Het doel van de winterkorting is uiteraard om de werkdruk over de seizoenen te spreiden. U kunt hier uw voordeel uit halen!

Wij passen deze korting toe van Oktober tot en met Maart! Alle onderhouds schilderwerk, wandafwerking en behangwerk wat in deze periode valt telt mee in de korting!

 

Verlaagd BTW tarief

Op zowel het schilderwerk als op het hiervoor te gebruiken materiaal geldt een verlaagd BTW tarief voor eerste woningen die ouder zijn dan 2 jaar. Het BTW tarief bedraagt 6% in plaats van 21%. Dit verlaagde tarief wordt u aangeboden vanuit de overheid. Het verlaagde tarief is overigens niet op behang van toepassing. 
Arbeid bij het vervangen van beglazing valt eveneens nog onder het lage BTW tarief van 6%.

Klik hier voor meer informatie.