Strak in lijn met kleur

Schildersbedrijf Goeree voert alle onderhoud werkzaamheden en kleinschalige nieuwbouw uit op het gebied van schilderwerk binnen en buiten, behangen, beglazing, houtrotreparatie, spuitwerken en wand- en plafondafwerking.

De klantenkring is zeer divers. Ons bedrijf werkt in opdracht van bedrijven, particulieren,  aannemingsbedrijven, onderwijs- en zorginstellingen, gemeenten, verenigingen van eigenaren en kerkgenootschappen.

Schildersbedrijf Goeree voert werkzaamheden uit in plaatsen op Goeree Overflakkee, Voorne-Putten en Schouwen-Duiveland. Kortom van Rotterdam tot aan Goes staan onze vakmensen gereed u te helpen met uw schilderwerk, spuitwerk of andere werkzaamheden op het gebied van onderhoud. 

Schildersbedrijf Goeree is een modern bedrijf dat ouderwets vakmanschap levert, met de klant meedenkt, afspraken nakomt en dit alles voor een schappelijke prijs.

Het bedrijf bestaat uit 5 medewerkers die werken op een manier die aan de veiligheidseisen voldoet. Als erkend leerbedrijf leidt Schildersbedrijf Goeree nieuwe vakmensen op.

'Wij doen alles wat in ons vermogen ligt om de wensen van de klant uit te voeren. Daarin stellen we ons uiterst flexibel op. De geleverde kwaliteit staat garant voor een strak en kleurrijk geheel. Daar staan we voor: Strak in lijn met kleur.'